Man with “I Love Ketamine” Bumper Sticker is Arrested for Keta

This past weekend, a man was arrested by Geertruidenberg police for the possession of 300 ecstasy pills and multiple bags of ketamine. The driver was not under the influence or swerving on the road but instead the cops pulled him over after noticing some odd bumper stickers. One of the stickers read “Keta” while a different one revealed “I Love Ketamine”. The driver was then pulled over where he was questioned about his peculiar car decorations. That’s when the driver daringly admitted that he was indeed in love with ketamine.

With an answer like that, I am not sure what outcome the driver had in mind for the situation. To no one’s surprise, the police then asked the driver to remove himself from the vehicle for a quick inspection. Not long after, the police not only found the wad of drugs but they even reported the story on their Instagram.

Afgelopen nacht controleerde @jeugdagent_oosterhout samen met een collega in Geertruidenberg een voertuig. In de achterruit had de bestuurder de tekst “keta” en “I love ketamine” staan. Hiermee werd de bestuurder geconfronteerd en overhandigde vier zakjes met wit poeder. De collega’s stelde een verder onderzoek in in het voertuig en troffen daar ruim 300 XTC pillen, zakjes wit poeder vermoedelijk ketamine. De poeders worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek zodat er kan worden vastgesteld om wat voor drugs het gaat. Ook hebben we hierop een huiszoeking gedaan bij de verdachte. De recherche heeft de zaak overgenomen en gaat met de zaak verder. #misdaadloontniet #drugs #drugsdealer #dealer #waakzaam #politie #politiedongemond #jeugdagent #instacops #instapolitie

A post shared by Jeugdagent Gberg Drimmelen (@jeugdagent_gberg_drimmelen) on

Drugs are never condoned but if you must use it, don’t be this guy and put yourself under the spotlight with such idiotic gestures. The investigation is still ongoing. Hopefully, we can all learn from this driver’s foolish mistake.